Sinterklaasshow: 'Op de hoge, hoge daken…'

Met zijn bijzondere theateroptreden wist Sinterklaas vorig jaar iedereen in de zaal en op het toneel te verrassen. Niemand had verwacht dat de Sint in een lichtjesmantel zingend van een showtrap zou komen. En Niemand had kunnen vermoeden dat dát al die tijd het grote geheim van Sint Nicolaas was geweest. Eén ding werd die dag duidelijk: Sinterklaas houdt – net als heel veel kinderen en grote mensen – van toneelspelen en zingen en hij is dol op het Wilminktheater.

Daarom komt de Sint ook dit jaar samen met Pepito en Pelotta, de Pietenband en uiteraard een heleboel andere Pieten naar het theater in Enschede. En natuurlijk wordt de Sinterklaasshow weer een spetterend feest.

Maar wie zijn toch die andere mensen die telkens in de omgeving van de Sint opduiken en zo geheimzinnig doen? Waarom komen zij op het toneel en wat hebben zij te maken met Amerigo, het paard van Sinterklaas?

De Sinterklaasvoorstelling 'Op de hoge, hoge daken…' is op zondag 27 november in het Wilminktheater in Enschede. Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website van het Wilminktheater.