Enschede ontvangt Sint dit jaar op de Oude Markt

Op zaterdag 13 november 2021 komt Sinterklaas weer aan in Nederland en natuurlijk bezoekt hij die dag ook Enschede. De festiviteiten vinden dit jaar plaats op de Oude Markt. Alle kinderen zijn van harte welkom om tekeningen te brengen, de Sint gedag te zeggen en natuurlijk ontbreken de pepernoten niet. De Pietenband en DJ-piet maken er daarnaast een gezellig feest van. Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdag 13 november tussen 12.15 uur en 14.15 uur aanwezig op het plein voor de Sint Jacobuskerk.

De organisatie is blij dat Sinterklaas na een jaar afwezigheid weer in Enschede verwelkomt kan worden. "Door de coronamaatregelen is het helaas nog niet mogelijk om de gebruikelijke intocht te organiseren, maar we zijn blij dat we de Enschedese kinderen dit jaar een alternatief kunnen aanbieden. Door er een doorstroomevenement van te maken is iedereen in de gelegenheid om even bij Sinterklaas langs te komen. Dat is het allerbelangrijkste!"

De burgemeester zal Sinterklaas op zaterdag 13 november ontvangen en zoals gebruikelijk de sleutel van de stad overhandigen, vervolgens is tussen 12.15 en 14.15 uur iedereen welkom om de Goedheiligman een bezoekje te brengen. Natuurlijk zijn de Pieten aanwezig om alle kinderen te voorzien van snoepgoed.

Datum: zaterdag 13 november 2021
Tijdstip: 12.15-14.15 uur
Locatie: Sint Jacobuskerk, Oude Markt